Travel blog from Slovenia, about Slovenia.

Poglejte video, s katerim Slovenija vabi svetovne filmarje k snemanju pri nas!

Poglejte video, s katerim Slovenija vabi svetovne filmarje k snemanju pri nas!

Slovenski filmski center je v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo (STO), Turizmom Ljubljana in Zavodom AIPA, na največji evropski filmski tržnici v Cannesu svetovni filmski javnosti uspešno predstavil Slovenijo kot filmsko lokacijo in priložnosti, ki jih filmske lokacije v kombinaciji z ukrepom 25 odstotnih denarnih povračil ponujajo filmskemu sektorju.

Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije, je pričel z delovanjem 19. januarja 2011 kot naslednik Filmskega sklada Republike Slovenije, javnega sklada.

Slovenija s svojo geostrateško pozicijo, izjemno naravno in kulturno raznolikostjo znotraj štirih regij, predstavlja nedvomno izredno velik potencial za prihod svetovnih filmskih ekip, poudarjajo pri STO. Štiri regije, Mediteranska & Kraška Slovenija, Termalna Panonska Slovenija, Ljubljana & Osrednja Slovenija in Alpska Slovenija, nudijo edinstveno paleto dostopnih, unikatnih in navdihujočih filmskih destinacij, in to v vsakem letnem času. Poglejte si dih jemajoč video, ki so ga objavili na Vimeo!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


%d bloggers like this: